فهرست مطالب

• سیاست‏های کلان(POLICY) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)​
  • اهداف کلی(GOALS) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)​

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول (ص) در یک نگاه

ساختمان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص) به همت خیرین حوزه سلامت به سرپرستی پروفسور میردامادی سال 1373 بنا نهاده شد. پروژه ساختمانی این موسسه در فضایی بالغ بر 31 هزار متر مربع عرصه و ساختمان دو طبقه ای که هر طبقه بالغ بر 5 هزار متر مربع اعیان، با هدف راه اندازی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان و ناباروری و با استفاده از آخرین استانداردهای جهانی احداث گردیده است. الف(در حوزه درمانگاه شبانه روزی : با حضور پزشکان متخصص در رشته های زنان، مامایی، چشم، ارتوپدی، قلب، جراحی گوش و حلق و بینی، جراحی مغز و اعصاب، عفونی، داخلی، درمانگاه پزشک عمومی، خدمات سرپایی تزریقات و پانسمان، وصل سرم، بخیه، اکسیژن تراپی و همچنین مرکز تصویربرداری شامل (سونوگرافی، ماموگرافی،گرافی فک و صورت، فلووروسکوپی و رادیولوژی) آزمایشگاه، پاتولوژی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، ارتودنسی اطفال و بزرگسال فعال میباشد. از سال 1399 ، با شروع بیماری کرونا بخش های اورژانس، داخلی، عفونی و کلینیک تخصصی تنفسی این موسسه، به صورت شبانه روزی به هزاران بیمار کرونایی ارائه خدمت نمود. ب ) در حوزه بیمارستانی : (1) خرداد 1400 موافقت اصولی بیمارستان صادر گردید. (2) آبان 1402 پروانه بهره برداری بیمارستان شامل بخش های زایمان، مامایی، جراحی زنان، نوزادان، گوش و حلق و بینی، اورژانس، مامایی، اتاق های عمل جراحی و داروخانه صادر گردید . 3) )دی 1402بخش های (اورژانس، اطفال، داخلی، جراحی عمومی) و خدمات تشخیصی شامل تصویر برداری و آزمایشگاه و داروخانه فعال گردید. (4) بخش های نوزادان، زنان زایمان، اتاق عمل، زایشگاه، پست پارتوم نیز با تامین منابع مالی راه اندازی خواهد شد. ( 5) اقدامات تعهدی در راستای تکمیل نمودن بیمارستان شامل خرید آمبولانس، ساخت آشپزخانه و تجهیز آن و ساختمان امحا زباله و ساخت فضای انتظار زایشگاه، ساخت انبار دارویی، تکمیل نمای بیرون ساختمان، ایمن سازی پشت بام بیمارستان شامل دورچینی و موزاییک کف پشت بام و تکمیل پروژه توسعه بیمارستان می باشد.

علی رحمتی

مدیر عامل

بیانیه رسالت (Misson) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص) با لحاظ سیاست های کلان هیات امنا و هیئت مدیره محترم و بهره‏گیری از پتانسیل خیرین حوزه سلامت و نیروی متخصص، متعهد، خدمات مورد نیاز مردم منطقه خمینی شهر را در حوزه تخصصی زنان با نگاه ویژه به قشر کم درآمد به صورت ایمن و با کیفیت بالا با توجه به قوانین وزارت بهداشت ارائه می نماید.

بیانیه چشم‏انداز(Vision) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)

ما برآنیم تا با استعانت از خداوند متعال و با بهره گیری از کمک های خیرین حوزه سلامت ، با تکیه بر دانش و تعامل هیئت امنا و هیئت مدیره محترم،فاز اول بیمارستان را در بخش های اورژانس، داخلی،اطفال،عفونی،نوزادان،زنان،جراحی، بلوک زایمان، پست پارتوم، اتاق عمل و خدمات تشخیصی(رادیولوژی،آزمایشگاه)  در دی ماه 1402راه اندازی نماییم و در نظر داریم تا سال 1405 بسترهای لازم راه اندازی بخش مراقبت های ویژه (CCU،ICU،NICU)، خدمات ENTو اورولوژی و خدمات پشتیبانی را محیا نموده و گامی در راستای تحقق شعار جوانی جمعیت برداریم.

بیانیه ارزش‏های(VALUES) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)

ارزش‏هاي سازمانی ما در راستاي جلب رضایت الهی عبارتند از:

1. رعایت ایمنی بیماران و کارکنان و حفظ اسرار و حریم شخصی بیماران

2. حفظ شان و کرامت انسانی در جهت تحقق تكریم و رضایت کارکنان و ارباب رجوع

3. قانون مداری و عدالت محوری ، با تاکید بر اخلاق حرفه ای و موازین شرعی

4. تصمیم گیری مشارکتی مبتنی بر بررسی های میدانی

5. مسئولیت پذیری، پاسخگویی، همدلی و صداقت در کار

6. بهبود مستمر کیفیت بر اساس استانداردهای اعتباربخشی

سیاست‏های کلان(POLICY) بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول(ص)

با عنایت به مفاد اساسنامه، موسسه خیریه حضرت رسول(ص) ، در 4 حوزه ( تحقیقاتی، بهداشتی، درمانی، خدماتی) فعالیت نموده که به تبع، سیاست های کلان مرکز به شرح زیر میباشد:
1) ارائه خدمات مراقبتي - درمانی و تشخيصی ايمن و با کیفیت به بيماران
2) فعالیت در حوزه طرح های تحقیقاتی-درمانی