اخبار سایت

بازدید از بیمارستان خیریه حضرت رسول(ص) خمینی شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان عصر روز یکشنبه چهاردهم آبان ۱۴۰۲ دکتر جنگجو مدیر درمان دانشگاه به همراه دکتر دیباجی مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان ، دکتر صمدی مدیر امور آزمایشگاه ها و خانم کریمی مدیر پرستاری ، خانم صالحی رئیس اداره صدور پروانه ها، خانم جوانمردی رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه ، در معیت تیم مدیریتی بیمارستان خیریه حضرت رسول(ص) خمینی شهر که اخیرا موفق به اخذ پروانه بهره برداری بیمارستان گردیده و به ناوگان بیمارستانی استان افزوده شده بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید چند ساعته اورژانس، بخشهای درمانی، بلوک زایمان، اتاق های عمل و واحدهای پاراکلینیک تشخیصی تصویربرداری و آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.
شایان ذکر است رسالت بیمارستان مذکور با توجه به جمعیت شهرستان با قریب به ۴۰۰ هزار نفر، جنرال با گرایش زنان و زایمان و ناباروری بوده و با همت مردمی و حمایت خیرین حوزه سلامت شهرستان تاسیس و بصورت هیات امنا و هیات مدیره اداره می گردد و تحت فرآیندهای نظارتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی شروع بکار مي نمايد.